Back to All Events

Plop op bezoek bij Mila in de kleuterklas

actie_plop_bij_mila_klas-e1450370902205.png

Ik kreeg tijdens de Paasvakantie telefoon van de Sint uit Spanje. Blijkbaar heeft hij jullie bij Mila thuis ontmoet. En blijkbaar heeft hij nog steeds een oogje op Mila en naar het schijnt is hij jullie toffe klasje nog steeds niet vergeten. De Sint heeft me verteld dat jullie ook goed voor Mila zorgen als zij het wat moeilijker heeft. Hij vindt het ook fantastisch dat Mila altijd blijft lachen en blijft doorzetten. Het is super om te zien dat Mila al zo flink rondstapt na de operatie! Maar hij houdt iedereen goed in de gaten en hij was nog steeds erg tevreden over jullie !

De Sint zegt dat jullie lief voor elkaar zijn, dat jullie voor elkaar zorgen, dat jullie fijn samenspelen en dat jullie elkaar helpen. Hier en daar is er wel eens een onnodige kleine ruzie, maar gelukkig is die dan ook meteen opgelost.

Wel, als jullie goed en lief zijn voor iemand anders, dan krijg je lieve en goede dingen terug. Dit is zoals een zaadje; als je een tulpenknol plant, krijg je een tulp, als je een zonnebloemzaadje zaait, groeit er een zonnebloem. Als je vriendschap geeft of en “plant” dan krijgt je ook vriendschap en mooie dingen terug! Jullie moeten me beloven dat jullie dit nooit meer gaan vergeten! Want samen kan je dromen waarmaken,… Wisten jullie dit al?

Wel, de Sint en al mijn vrienden willen jullie graag een megabeloning geven. Omdat je SAMEN dromen kan waar maken… gaan we ook echt SAMEN een droom beleven! Hij wil jullie een droomdag geven.
Zijn jullie klaar om te horen wat deze megaverrassing is? Jullie mogen met alle kindjes van de, de familie van Mila en de juf deze zaterdag samen een droomdag beleven… we gaan met z’n allen naar Plopsaland!

– Juf Caroline


Earlier Event: December 20
Kerstfeest 2014
Later Event: April 11
Plopsaland